Life Coaching & Relooking

AZUR Life-Style- Magamról -


Közgazdasági végzettséggel, pénzügyi igazgatóként a szakmai életemet a racionalitás uralja. Ennek ellenére mindig úgy éreztem, hogy gondolkodásomnak, habitusomnak van egy része, amit a kreativitás motivál.

Sokat vitatott téma, mi a fontosabb: a vonzó külső vagy a megbízható tartalom? Véleményem szerint az ideális kombináció az, ha értékes tartalmat be is mutatjuk, hogy észrevegyék azok, akiket szeretnénk vele megszólítani.

Érdeklődésem a divat iránt tinédzser koromban kezdődött, amikor már konkrét elképzelésem volt, hogy másnap milyen ruhát szeretnék viselni az iskolában, természetesen gondosan kiválasztva a hozzá harmonizáló kiegészítőket. A későbbiekben a fiúbarátaim rendszeresen megkértek, hogy segítsek nekik ruházati, valamint kozmetikai cikkek vásárlásában. Egy francia nyelvű cikk a relooking szakmáról adta az ötletet, hogy komolyabban elkezdjek foglalkozni a stílustanácsadással.

Miután az egyik ügyfelem teljes külsejét átalakítottam, kérte, hogy életmódváltozásra is tegyek javaslatokat. Az első lifecoach munkám sikerrel zárult. A stílustanácsadás mellett megtaláltam azt az életfeladatomat, amiben ki tudok teljesedni és egyben ellensúlyozza a pénzügyi racionalitásomat.

Azt vallom, hogy a kiegyensúlyozott és boldog élethez elengedhetetlen a belső egyensúly megteremtése, melyet a lifecoaching és SuperConscious Self-Coaching TM technikái segítségével nehézség nélkül tudunk teremteni saját magunknak.

Dr. Domján László Agykontroll és Szalay Ádám Sikerkód tanfolyama után, az élet Carla Galli-hoz sodort, akinek a coaching tudása, pozitív életszemlélete, habitusa számomra követendő példa lett. Az ő képzése által szereztem meg a lifecoaching szakmai kompetenciáit.

Carla Galli a személyiségfejlesztés origója. Számos siker könyv szerzője, melyekkel segítette az emberi energia birtoklásának felismerését. A tudásbázisra épített, nagyszabású életútja során olyan módszerek magyarországi bevezetését köszönhetjük neki, mint a természetgyógyászat és az NLP-Coaching.

László Erika Super Conscious Self-Coaching TM tanfolyamán egy olyan módszert sajátítottam el, amivel a tudatalattiban lévő félelmeket és blokkokat felszínre hozzuk és pozitív érzésekké alakítjuk.


- Oklevél -


Lifecoaching oklevél

Lifecoaching oklevél


- Referenciáim -


"Rengeteget változott az életem a közös munkánknak, az SSC coaching technikának köszönhetően. Hosszú évek után végre ki mertem lépni a komfortzónámból és olyan döntéseket könnyedén meghoztam, melyeket évekig halogattam.

A segítségeddel egy 7 éves "se veled se nélküled" kapcsolatnak pontot tudtam tenni a végére. Olyan dolgok már nem jelentenek problémát, amik régen nagyon zavartak, azt vettem észre, hogy sokkal rugalmasabb, elfogadóbb lettem.

A családi kapcsolataim is erősödtek, és az SSC inga coaching hatására az Ő életük is elkezdett pozitív irányba változni.:) Apukám 5 év után végre talált állást és a napokban nagy lelkesedéssel kezd az új munkahelyén.

Köszönöm a sok pozitív dolgot, amit az életembe hoztál! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy induljon el az önismeret útján, és ebben Petra sokat tud segíteni!"

N.Vivi

"Ezúton szeretném meg köszönni neked a segítséged.

Elindítottál egy úton az SSC coaching technikával. Rámutattál, hogy a korábban meg hozott döntéseim bizonytalanságom ellenére helyesek voltak, a közös munkánk alatt az önbizalmam helyre állt, merek hinni magamban, a családomban és új dolgokba kezdeni. Hamarosan költözök:) a lakás már meg van!

Óriási léptekben változik az életem. Minden területen dolgoznunk kellett, de megérte.

Egészségi állapotom:

-eltűnt a rákos sejt a szervezetemből.

Párkapcsolatom:

-az exem bocsánatot kért, hogy megfutamodott a felelősség elől(7 éves fiam egyedül nevelem), munkahelyet vált a több közös idő érdekében és elköltözik velünk. Így fiammal megbeszélve, közösen úgy döntöttünk adunk még egy esélyt neki.

Bátran ajánlom mindenkinek Petrát. A módszere és a teljes lénye óriási segítség az önismeret útján."

Köszönettel: Erika

Kedves Petra!

Köszönöm, hogy feloldottál minden blokkomat és félelmemet, ezáltal megkaptam a vágyott pozíciót/munkahelyet. :)

M. Kati

Szia Petra!

Úgy gondoltam írok Neked pár sort, mert nagyon jól alakul az életem és úgy érzem, hogy közre játszik ebben az is, amit Tőled "tanultam".

Munka és anyagi helyzetben nem volt problémám. De ezeken a területeken is folyamatos előrelépéseim vannak.

Igazából én a "barátnő" téma miatt fordultam hozzád. Ezen a téren úgy érzem, hogy a vártnál jobban alakulnak a dolgok. Regisztráltam egy társkeresőre. Eleinte nagyon rossz volt, meg kell tanulni, hogy egy ilyen társkereső hogy működik és a legfontosabb, hogy nem szabad elkeseredni és meghátrálni az első kudarcoktól. Ha kitartó az ember, hosszú távon nagyon pozitív élményeket lehet szerezni. Amit Te is mondtál, a görcsölést és a megfelelési kényszert kell megtanulni levetkőzni.

Találkoztam két nagyon kedves lánnyal, akikkel végül nem jött össze. Ők mondták, hogy nem. De úgy érzem, nehéz döntés volt nekik. Ebben a hónapban viszont találkoztam egy harmadik lánnyal. Akivel minden meseszépen működik. Érzem, hogy ő is szeretne ebből komolyabb kapcsolatot és iszonyat jókat tudunk beszélgetni. Első randi az éjszakáig tartott! Utána már nagyon sok közös programot terveztünk, fel se tűnt az első hét után, hogy csak egy hete ismerjük személyesen egymást. Nagyon élvezzük egymás társaságát. Ezt ki is mondtuk mindketten.

Most úgy érzem, hogy ezzel a lánnyal nagyon szép évek előtt állunk. :)

Úgyhogy még egyszer köszönöm a rám szánt energiádat. Most már biztos vagyok benne, hogy az életem úgy fog alakulni, ahogy megálmodtam.

Szeretném még kiemelni az öltözködési tanácsaidat is. Egy nagyon jó irányt adtál. Előtte is jó úton jártam, úgy érzem. De ez a plusz, amit te adtál, nagyon kellett ahhoz, hogy biztos legyek magamban. A sikeres első randira egy az egyben úgy jelentem meg, amit Te javasoltál. Amire mondtad, hogy nagyon jól áll. Bejött... de tényleg :) Ezt is köszönöm! Nagyon megérte az a hosszú, de céltudatos vásárlás!

K.Szilárd

"Az igénybe vett szolgáltatások egyike, a gardrób frissítés megmutatta, hogy a ruhák nagy része feleslegesen foglalta a helyet és a ruhák optimális kiválasztásában is zavart. Így jobban átláthatóbbá vált a ruhatáram.

A másik szolgáltatás, az írányitott vásárlás gyorsabbá és hatékonyabbá tette a legfontosabb ruhák és kiegészítők kiválasztását.

Az eredmény: divatos, magabiztos, komfortos megjelenés az élet minden területén."

Balázs, 35 év

"Petra nagy lelkesedéssel és hozzáértéssel vállalta a feladatot, amely eredménye az lett, hogy hozzám egy sokkal jobban illő és az egyéniségemhez passzoló ruhatárat hoztunk létre.

Megszabadultam a rossz göncöktől, és hozzájutottam újakhoz adott kereteken belül.

Petra maximális segítséget tudott ehhez adni, mert érezte, hogy mire van szükségem! :-) "

Tamás, 49 év